pearoog

ROHUMAAveise HAKKliha tako TOMATISALSAGA

2-le inimesele. Valmistusaeg: 20-25 minutit.

Retsepti koostas: Alex Aus

Koostisosad:

  • 3 tomatit
  • 1-2 punast sibulat
  • 1 laimi mahl
  • Peotäis peterselli
  • Magusherned
  • 1-2 küüslaugu küünt
  • 200 g mahedat veisehakkliha
  • 1 pakk mini lavašše või tacosid
  • Oliiviõli
  • Sool, pipar



Tomatisalsa:

Haki punane sibul, tomat ja värske petersell. Maitsesta soola-pipra, laimi ja soovi korral natukese vedela mee või näputäie suhkruga.

Küüslaugune Magushernes:

Kuumuta pannil oliiviõli, lisa hernekaunad ja prae 2-3 minutit, sega pidevalt. Lisa hakitud küüslauk ja prae veel 1-2 minutit. Maitsesta soolaga.

Hakklihaga taco:

Määri taco peale kiht hakkliha. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga ja tõsta taco hakkliha all õlitatud pannile. Prae keskmisel kuumusel kuniks hakkliha on läbi küpsenud ja kuldpruun. Seejärel pööra ümber ja prae teiselt poolt krõbedaks.

Lisa tacole tomatisalsa, küüslaugused herned, pigista peale värsket laimi ja naudi!


Sarnased retseptid

Kalafoor Lihafoor

#Eat4Change

toidufoor@elfond.ee

Projekti elluviimist ja ajakohastamist rahastab Euroopa Liit. Sisu eest vastutab Eestimaa Looduse Fond koos teiste projekti Eat4Change partneritega ja see ei pruugi kajastada Euroopa Liidu ametlikke seisukohti.

Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile parimat kogemust meie veebisaidil. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.