Röstitud aedviljad
Koju seismajäänud köögiviljad saavad ahjus maitsvaks suutäieks!
Selles toidus saab ära kasutada kappi jäänud köögiviljad, mida muidu kasutada ei oska. Planeedisõber paneb taldrikule rohkelt taimi!
- porgand
- sibul
- bataat
- tomat
- paprika
- küüslauk
- toiduõli
- tüümian
- sool
- võrsed
- laim
Puhasta aedviljad ja tükelda kuubikuteks. Haki tüümian peeneks, pressi küüslauk ning sega need toiduõliga. Kuumuta ahi 190 kraadini. Sega kokku tükeldatud porgand, sibul, bataat ja paprika. Lisa neile ürdi-küüslaugu õli.
Küpseta ahjus 190 kraadi juures poolpehmeks ning lisa tükeldatud tomat. Küpseta kuni juurviljad on pehmed. Võta küpsetusplaat ahjust ning sega aedviljad korralikult omavahel läbi. Maitsesta laimimahla ja soolaga.