pearoog

(Rooma) salati-takod köögiviljadega

Eat4Change kokkamise jaoks koostas Tiina Saar

  • 1 spl tako maitseainesegu
  • 65 g värsket tomatit (tükeldatud)
  • natuke vett
  • 65 g paprikat
  • 65 g punast sibulat
  • 1 punt Rooma salatit või hiinakapsast või leivalaevukesi vm huvitavaid tako aluseid.
  • hummust
  • koriandrit või peterselli
  • Soovi korral köögiviljasegule lisada 4 spl tako kastet

Sega pannil omavahel tako maitseainesegu, purustatud tomatid ja vesi. Kes soovib, võib ka sibula läbi kuumutada. Lase podiseda keskmisel kuumusel ilma kaaneta 3-4 minutit. Vajadusel lisa vett. Haki paprika ja punane sibul peenelt. Soovi korral võid lisada ka värsket tükeldatud tomatit. Sega pannil olev segu ja hakitud köögiviljad kokku. 

Valmista ette takopõhjad, mille põhjale määri hummust. Täida takokausid seguga, lisa hakitud koriandrit või peterselli ja naudi.

Sarnased retseptid

Kalafoor Lihafoor

#Eat4Change

toidufoor@elfond.ee

Projekti elluviimist ja ajakohastamist rahastab Euroopa Liit. Sisu eest vastutab Eestimaa Looduse Fond koos teiste projekti Eat4Change partneritega ja see ei pruugi kajastada Euroopa Liidu ametlikke seisukohti.

Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile parimat kogemust meie veebisaidil. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.